Diensten

Schilder- en interieur afwerkingen voor elke stijl

Algemene schilderwerken
1/5

Algemene schilderwerken

Zit u in de afwerkingsfase van een nieuwbouw- of renovatieproject of is het gewoon dringend tijd voor een nieuw likje verf? Gebroeders Van Paemele verzorgt al uw particuliere en professionele binnen- en buitenschilderwerken.

Behang- en decoratie
2/5

Behang- en decoratie

Alles van schoonheid keert ooit terug en dat geldt in het bijzonder voor behangpapier, het vintage decoratieproduct dat aan een sterke revival bezig is! Eigenlijk hoeft dat niet eens te verbazen, want de mogelijkheden van deze stijlvolle afwerking zijn eindeloos.

Spuitplamuur
3/5

Spuitplamuur

Spuitplamuur wordt gebruikt om oneffen oppervlakken mooi egaal te maken. Omdat deze techniek heel wat voordelen biedt, wordt hij in tal van toepassingen een steeds populairder alternatief voor traditionele stucwerken.

Quick Step Master Installer
4/5

Quick Step Master Installer

Niet alleen voor plafonds en muren, maar ook voor de professionele plaatsing van vloeren in laminaat, parket of vinyl kunt u bij Gebroeders Van Paemele terecht. Als erkende Quick Step-installateurs mogen Filip en Christophe zich Master Installers noemen, een onmiskenbaar bewijs van hun uitgebreide expertise.

Gyprocwerken
5/5

Gyprocwerken

Gyproc of gipsplaat wordt vaak gebruikt in scheidingswanden om nieuwe ruimten te creƫren of in voorzetwanden om minder aantrekkelijke hoekjes van een bestaande muur op een stijlvolle manier aan het zicht te onttrekken. Afhankelijk van de projectspecifieke vereisten gebruiken we gipskartonplaten of gipsvezelplaten, die elk specifieke voordelen en karakteristieken bieden.

  • Advies op maat
  • Totaalpakketten beschikbaar
  • Eindeloze decoratieopties

Een project of vraag
voor Gebroeders Van Paemele?

Van Paemele, de juiste keuze voor binnen- en buitenschilderwerk
zowel voor particulieren als voor bedrijven.