Over ons

Polyvalent familiebedrijf met jarenlange ervaring

Schilders zijn tegenwoordig meer dan gewone werklui: het zijn moderne, veelzijdige vakmannen die hun expertise op jarenlange ervaring bouwen. De broers Filip en Christophe Van Paemele, die met een kwast in de hand geboren werden, zijn hiervan een exponent.

Beschrijving van de afbeelding

Modern vakmanschap
door traditionele expertise

Vader Leon Van Paemele is in thuisbasis Aalter een synoniem voor vakkennis. In 1988 trapte hij de schildertraditie binnen de familie Van Paemele op gang. In de prille beginjaren legde Leon nog in zijn eentje de grondlaag, maar in 1992 stapte Filip mee in de zaak. Acht jaar later, in 2000, vervoegde ook Christophe de rangen van het familiebedrijf: de perfecte omgeving voor Leon om zijn schildersexpertise door te geven en tegelijk de uitmuntende servicekwaliteit van de firma te waarborgen voor de toekomst. Toen de leermeester in 2014 met welverdiend pensioen ging, namen zijn zonen het bedrijf over. Sindsdien vormen de gebroeders een perfect geoliede tandem.

Beschrijving van de afbeelding

Van Hasselt tot De Panne en van Antwerpen tot Waver doen particulieren en bedrijven voor de meest uiteenlopende projecten een beroep op Gebroeders Van Paemele. Als professionele duizendpoten bieden Filip en Christophe behalve algemene binnen- en buitenschilderwerken een ruim assortiment van afwerkingsdiensten aan. Behang en decoratie, spuitplamuur- of gyprocwerken: de veelzijdigheid van de broers garandeert kwaliteit op elk gebied. Technieken zoals mortex en kaleiĆ«n zijn ons eveneens niet vreemd. Met de vinger aan de pols van het evoluerende schilder-, decoratie- en afwerkingslandschap schaven ze voortdurend hun kennis en techniek bij. Om die reden mogen Filip en Christophe zich zelfs officieel Quick Step Master Installers noemen: professionele experten in het plaatsen van vloeren in parket, vinyl en laminaat.

Beschrijving van de afbeelding

Maak kennis met
Gebroeders Van Paemele

Neem een kijkje op onze website en ontdek de brede waaier van zeer diverse services waarmee Gebroeders Van Paemele tot uw dienst staat.
Modern vakmanschap door traditionele expertise, steeds op maat van uw persoonlijke of professionele projecten: voor minder beginnen we er niet aan.

Een project of vraag
voor Gebroeders Van Paemele?

Van Paemele, de juiste keuze voor binnen- en buitenschilderwerk
zowel voor particulieren als voor bedrijven.