Spuitplamuur

Spuitplamuur

Spuitplamuur wordt gebruikt om oneffen oppervlakken mooi egaal te maken. Omdat deze techniek heel wat voordelen biedt, wordt hij in tal van toepassingen een steeds populairder alternatief voor traditionele stucwerken.

Handig alternatief voor stucwerken

In vergelijking met traditionele stucwerken gaat het aanbrengen van spuitplamuur bijvoorbeeld sneller, al vereist het een gelijkere ondergrond. Gespoten pleister, zoals de techniek ook gekend is, had eerst vooral succes in de commerciële sector en de bouwsector, maar dankzij haar eenvoudige en robuuste karakteristieken is deze behandeling tegenwoordig ook stevig in opmars binnen de particuliere sector. Spuitplamuur wordt vaak in nieuwbouwprojecten gebruikt, maar het is net zo goed een heel slimme en efficiënte renovatietoepassing.

Gevarieerde afwerkingsopties voor muren en plafonds

Bij spuitplamuren wordt een dun pleisterlaagje van doorgaans minder dan 0,5 cm op een muur gespoten. Het gladde oppervlak van deze nuttige toepassing vormt de ideale basis voor de afwerking van uw voorkeur; spuitplamuur kan na het aanbrengen zelfs beschilderd of behangen worden. De afwerkingsopties van deze betrouwbare techniek zijn erg gevarieerd. De gespoten pleister kan op verschillende ondergronden aangebracht worden en ook plafonds kunnen ermee bezet worden voor een stijlvolle en gloednieuwe look.

Bekijk onze andere diensten

  • Advies op maat
  • Totaalpakketten beschikbaar
  • Eindeloze decoratieopties

Een project of vraag
voor Gebroeders Van Paemele?

Van Paemele, de juiste keuze voor binnen- en buitenschilderwerk
zowel voor particulieren als voor bedrijven.