Quick Step Master Installer

Quick Step Master Installer

Quick Step Master Installer
Quick Step Master Installer
Quick Step Master Installer
Quick Step Master Installer
Quick Step Master Installer
/5

Niet alleen voor plafonds en muren, maar ook voor de professionele plaatsing van vloeren in laminaat, parket of vinyl kunt u bij Gebroeders Van Paemele terecht. Als erkende Quick Step-installateurs mogen Filip en Christophe zich Master Installers noemen, een onmiskenbaar bewijs van hun uitgebreide expertise.

Officieel kwaliteitscertificaat, voortdurende bijscholing

De titel Quick Step Master Installer is een kwaliteitscertificaat voor installateurs die een uitgebreide opleiding volgden in het Quick Step-trainingscentrum te Wielsbeke. Officiële installateurs zoals de broers Van Paemele volgen er zelfs na het behalen van hun certificering voortdurend cursussen met de nieuwste technieken om hun kennis en vaardigheden bij te schaven. Een Master Installer garandeert tot in de puntjes verzorgd topwerk. Van waardevol advies op maat en voorbereidend werk (zoals het plaatsen van profielen) tot de oplevering van een resultaat uit het boekje: aan alles wordt gedacht. Dat geldt niet alleen voor de vloer zelf, maar bijvoorbeeld ook voor de plinten errond.

Uitstekende prijs-kwaliteit met levenslange garantie

Alleen door Quick Step erkende experten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die de opleiding in het trainingscentrum succesvol afwerkten mogen zich Master Installer noemen. Doet u voor de installatie een beroep op zo’n officiële expert, dan krijgt uw vloer bij registratie op de Quick Step-website bovendien levenslang garantie. Een snel geplaatste, elegante en uiterst gebruiksvriendelijke vloer met levenslange garantie aan een aantrekkelijke prijs: wie wil er eigenlijk niet met een Master Installer werken?

Bekijk onze andere diensten

  • Advies op maat
  • Totaalpakketten beschikbaar
  • Eindeloze decoratieopties

Een project of vraag
voor Gebroeders Van Paemele?

Van Paemele, de juiste keuze voor binnen- en buitenschilderwerk
zowel voor particulieren als voor bedrijven.