Algemene schilderwerken

  • Advies op maat
  • Totaalpakketten beschikbaar
  • Eindeloze decoratieopties

Voor algemene schilderwerken moet u bij de Gebroeders Van Paemele, uit Aalter, dicht bij Gent, zijn. Of het nu gaat om een totaalproject of het aanbrengen van een nieuwe verflaag voor een particulier of professioneel project, u kunt ons inschakelen voor alle soorten schilderwerken.

We vinden het erg belangrijk dat u daarbij een eindresultaat krijgt waar u erg tevreden mee bent en daarom gaan we steeds in nauw overleg. Lees verder en kom meer te weten over onze algemene schilderwerken.

Bekijk onze diensten

Algemene schilderwerken

Krijg persoonlijk advies voor algemene schilderwerken

Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerken, bij de Gebroeders Van Paemele kunt u steeds rekenen op een persoonlijke aanpak. Dankzij onze decennialange ervaring kunnen we u zeer gericht en betrouwbaar advies geven en komen we zonder twijfel tot een oplossing waar u trots op kunt zijn. We houden daarbij onder meer rekening met lichtinval, het materiaal dat uw wenst te beschilderen. Verder hoeft u niet bang te zijn voor vlekken, want we bedekken vloeren en meubels, en verwijderen stopcontacten. Op die manier kunt u zich volledig focussen op de kleur die uw wenst. Voor andere diensten, zoals Gyproc-werken, kunt u ook bij ons terecht.

Algemene schilderwerken

Neem gerust contact met ons op

U kunt ons steeds bereiken om uw plannen te bespreken. Aarzel zeker niet om ons op te bellen op het nummer +32 (0)496 10 92 01 voor persoonlijk advies. Voor vragen over algemene schilderwerken stuurt u ook gerust een e-mail naar info@vanpaemele.be. Vraag op de site ook eenvoudig een offerte aan.

Contacteer ons

Een project of vraag
voor Gebroeders Van Paemele?

Van Paemele, de juiste keuze voor binnen- en buitenschilderwerk
zowel voor particulieren als voor bedrijven.