Quick-Step laten leggen

  • Advies op maat
  • Totaalpakketten beschikbaar
  • Eindeloze decoratieopties

Bij de Gebroeders Van Paemele uit Aalter, dicht bij Gent, zit u goed als u Quick-Step wilt laten leggen. We plaatsen vloeren in parket, laminaat of vinyl. U mag niets anders dan kwaliteit verwachten, want we zijn erkende Quick-Step-installateurs.

Daar gaat namelijk een uitgebreide opleiding aan vooraf. Bovendien blijven we onze kennis bijschaven en geven we u graag advies op maat. Lees verder en kom nog meer te weten over het laten leggen van Quick-Step.

Bekijk onze diensten

Quick-Step laten leggen

Quick-Step laten leggen aan een uitstekende prijs

We staan bekend voor onze sterke prijs-kwaliteitsverhouding voor klanten die Quick-Step willen laten leggen. Die voortreffelijke verhouding is trouwens ook een voorwaarde voor het officiƫle Quick-Step-kwaliteitscertificaat. Het grootste voordeel van onze dienst is dat we u een levenslange garantie kunnen bieden. Uw vloer wordt namelijk geregistreerd op de Quick-Step-website. De Gebroeders Van Paemele zetten trouwens sterk in op totaalprojecten voor uw interieur in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Zo zit u bij ons niet alleen goed voor het leggen van Quick-Step, maar kunt u ons ook Gyproc-werken laten plaatsen. Algemene schilderwerken nemen we ook met plezier aan.

Quick-Step laten leggen

Vraag ons gerust om persoonlijk advies

We zetten sterk in op een nauwe samenwerking met onze klanten. Als u nog vragen zou hebben over het leggen van Quick-Step, mag u zeker iets laten weten. We beantwoorden ze met plezier. Bel ons op het nummer +32 (0)496 10 92 01 of schrijf een e-mail naar info@vanpaemele.be. Via het online contactformulier kunt u ons ook snel bereiken.

Contacteer ons

Een project of vraag
voor Gebroeders Van Paemele?

Van Paemele, de juiste keuze voor binnen- en buitenschilderwerk
zowel voor particulieren als voor bedrijven.