Gyprocwerken

Gyprocwerken

Gyprocwerken
Gyprocwerken
Gyprocwerken
/3

Gyproc of gipsplaat wordt vaak gebruikt in scheidingswanden om nieuwe ruimten te creëren of in voorzetwanden om minder aantrekkelijke hoekjes van een bestaande muur op een stijlvolle manier aan het zicht te onttrekken. Afhankelijk van de projectspecifieke vereisten gebruiken we gipskartonplaten of gipsvezelplaten, die elk specifieke voordelen en karakteristieken bieden.

Polyvalente oplossing voor nieuwbouw- en renovatiewanden

Gipsplaten zijn in de particuliere en in de professionele sector erg populair. Ze bestaan in verschillende sterkten en kunnen voor zwaardere toepassingen zelfs in combinatie met OSB-platen gebruikt worden: een uitstekend materiaal voor allerlei nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gipsplaten worden gemonteerd op houten frames of metalen profielen waarin uitsparingen voor ramen of deurenopeningen mogelijk zijn. Gyprocwanden kunnen ook warmtegeïsoleerd en zelfs geluidsgeïsoleerd worden.

Elementen wegwerken en inwerken

Een ander voordeel van gipsplaat is dat elementen zoals stopcontacten of schakelaars erin verwerkt kunnen worden. Gyprocplaten zijn ook uiterst geschikt voor plafonds omdat ze toelaten tussenruimte te creëren: ideaal om structurele elementen weg te werken (denk bijvoorbeeld aan bekabeling, leidingen, isolatie) en om er gebruikselementen in te verwerken (verlichting, ventilatieroosters).

Afwerking met verf of behang

Als finishing touch voegt Gebroeders Van Paemele de naden tussen de platen met een ware kennersblik. Na het voegen kan een wand of plafond van gyproc perfect beschilderd of behangen worden. In dat geval brengen we eerst een primerlaag aan om de verf te egaliseren of om te vermijden het behangpapier zich al te stevig aan de gipsplaat hecht. Met advies op maat van uw wensen bieden wij een optimale totaaloplossing voor al uw afwerkings- en decoratieprojecten.

Bekijk onze andere diensten

  • Advies op maat
  • Totaalpakketten beschikbaar
  • Eindeloze decoratieopties

Een project of vraag
voor Gebroeders Van Paemele?

Van Paemele, de juiste keuze voor binnen- en buitenschilderwerk
zowel voor particulieren als voor bedrijven.