Totaalprojecten voor uw interieur in Oost-Vlaanderen

  • Advies op maat
  • Totaalpakketten beschikbaar
  • Eindeloze decoratieopties

Als u een professional zoekt in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen voor totaalprojecten met betrekking tot interieur, inrichting, kleuradvies en uitvoering, moet u bij de Gebroeders Van Paemele uit Aalter, dicht bij Gent, zijn.

Ons schilder- en afwerkbedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring. Bij ons vindt u dan ook geen gewone schilders, maar moderne vaklui. We zijn zowel beschikbaar voor persoonlijke en professionele nieuwbouw- en renovatieprojecten. Lees verder en kom nog meer te weten over onze aanpak bij de afwerking van een totaalinterieur in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen.

Bekijk onze diensten

Totaalprojecten met betrekking tot interieur in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Bij de uitvoering van totaalprojecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen houden we rekening met uw totaalinterieur. Bij algemene schilderwerken zorgen we er bijvoorbeeld steeds voor dat al uw meubels en uw vloer bedekt zijn. Zo kunt u ons zorgeloos inschakelen als behanger in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen voor de afwerking van uw totaalinterieur. Verder zijn we beschikbaar voor decoratie, het aanbrengen van spuitplamuur, het leggen van Quick-Step en Gyproc-werken. We gaan daarbij steeds voor de look die u wenst voor uw interieur en gaan daarom steevast in nauw overleg met onze klanten opdat ze altijd tevreden zijn met het eindresultaat van onze totaalprojecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Totaalprojecten voor uw interieur in Oost-Vlaanderen

Het plaatsen van scheidingswanden

Wilt u graag nieuwe ruimtes creëren in uw woning? We komen snel tot een oplossing aan de hand van Gyproc (of gipsplaat). Gyproc-werken kunnen deel uitmaken van de afwerking van uw totaalinterieur en zijn tegenwoordig een populaire oplossing in de particuliere of professionele sector in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten, het materiaal is een geweldige keuze. De Gebroeders Van Paemele bieden u verschillende opties. Zo kunt u, indien gewenst, uw Gyproc-wanden warmtegeïsoleerd en geluidsgeïsoleerd maken.

Totaalprojecten voor uw interieur in Oost-Vlaanderen

Vraag ons gerust om advies

Met ons modern vakmanschap pakken we de totaalprojecten voor uw interieur in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen steeds met veel liefde voor de stiel aan. We zetten daarbij sterk in op een goede klantenservice. We moedigen u daarom aan om ons aan te spreken in het geval dat u nog vragen zou hebben. Dankzij onze ervaring kunnen we u gericht persoonlijk advies geven. Op deze website kunt u ook meteen een offerte aanvragen. Om contact met ons op te nemen, belt u ons gerust op het nummer +32 (0)496 10 92 01 of stuurt u een e-mail naar info@vanpaemele.be. Via het online contactformulier kunt u ook snel een bericht schrijven.

Contacteer ons

Een project of vraag
voor Gebroeders Van Paemele?

Van Paemele, de juiste keuze voor binnen- en buitenschilderwerk
zowel voor particulieren als voor bedrijven.