Behanger in Oost-Vlaanderen

  • Advies op maat
  • Totaalpakketten beschikbaar
  • Eindeloze decoratieopties

Als u op zoek bent naar een professionele behanger in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, zit u goed bij de Gebroeders Van Paemele uit Aalter, dicht bij Gent. We zijn een familiebedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring.

We zijn inzetbaar voor algemene schilderwerken, gaande van een likje verf aanbrengen tot het verwezenlijken van totaalprojecten. Lees verder voor meer informatie over onze diensten.

Bekijk onze diensten

Behanger in Oost-Vlaanderen

Onze behanger biedt u eindeloze mogelijkheden voor uw project in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen

Onze behanger biedt u eindeloze mogelijkheden voor uw project in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. De Gebroeders Van Paemele geven u de optie om te kiezen voor een erg modern design, of net voor een klassiek stijlvol retro-ontwerp. Verder bepaalt u ook of we te werk gaan met een glad oppervlak of met reliƫf. We plaatsen onder meer vinyl-, vlies- en glasweefselbehang. Het behangen kan deel uitmaken van een totaalafwerking van uw interieur. Daarbij leggen we onder andere ook Quick-Step en plaatsen we, indien gewenst, Gyproc-wanden. Voor algemene schilderwerken kunt ons trouwens inschakelen voor buiten-en binnenschilderwerk.

Behanger in Oost-Vlaanderen

Vraag advies op maat

Als behanger houden we steeds rekening met de specifieke behoeften van uw project in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen. Onze klanten zijn soms overdonderd door de mogelijkheden van behang. Daarom bieden we u ook decoratiediensten aan. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op advies op maat. Laat ons dus zeker weten wat u van ons verlangt. Bel ons op het nummer +32 (0)496 10 92 01 of stuur een e-mail naar info@vanpaemele.be. Via het online contactformulier kunt u ons ook snel bereiken.

Contacteer ons

Een project of vraag
voor Gebroeders Van Paemele?

Van Paemele, de juiste keuze voor binnen- en buitenschilderwerk
zowel voor particulieren als voor bedrijven.