Schilder in Oost-Vlaanderen

  • Advies op maat
  • Totaalpakketten beschikbaar
  • Eindeloze decoratieopties

Bent u op zoek naar een schilder in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen die rekening houdt met uw interieur en voorzichtig te werk gaat? Bij de Gebroeders Van Paemele, Uit Aalter, dicht bij Gent, zit u goed. Voor we aan de slag gaan meet het schilderen, dekken we namelijk alles af in uw woning, om vlekken te vermijden.

We houden ook rekening met de stijl van uw woning en het materiaal waarop geschilderd moet worden. Als u onze diensten als schilder inschakelt voor uw project in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, kunt u met andere woorden op twee oren slapen.

Bekijk onze diensten

Schilder in Oost-Vlaanderen

Waarvoor kunt u ons inhuren als schilder in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen?

Bij de Gebroeders Van Paemele kunt u terecht voor algemene schilderwerken. Of het nu gaat om totaalprojecten, waarbij we zowel valse wanden plaatsen, plamuren, schilderen, behangen, kaleien en vloerbekleding plaatsen, of om het aanbrengen van een likje verf, u kunt u ons voor alles inschakelen. Schakelt u ons in als schilder voor uw project in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen en werden de oppervlakten nog nooit eerder beschilderd? Dan zorgen wij voor een grondlaag gevolgd door twee bovenlagen. Op die manier garanderen we een schitterend eindresultaat.

Schilder in Oost-Vlaanderen

Vraag om persoonlijk advies

Niet iedereen vindt het even eenvoudig om de juiste kleur verf te kiezen. Sommigen krijgen dan ook graag persoonlijk advies, opdat het eindresultaat precies is wat ze ervan verwachten. Bij ons krijgt u advies op maat, indien gewenst. We gaan steeds met u in overleg als u ons inhuurt als schilder voor uw project in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen. Bel ons gerust op het nummer +32 (0)496 10 92 01 of stuur een e-mail naar info@vanpaemele.be.

Contacteer ons

Een project of vraag
voor Gebroeders Van Paemele?

Van Paemele, de juiste keuze voor binnen- en buitenschilderwerk
zowel voor particulieren als voor bedrijven.